Gaat u het WK voetbal vertonen?

Als u één of meerdere wedstrijden van het WK voetbal gaat vertonen, dan heeft u hiervoor een licentie van Videma nodig.

Het kan zijn dat een licentie volgens de doelgroepregeling voldoende is. Stel u heeft een café en u gaat in uw café voetbalwedstrijden vertonen, dan volstaat een café licentie. Als u op uw terras gaat vertonen en mensen van buitenaf kunnen de schermen niet zien, dan volstaat in de meeste gevallen de café licentie ook. Heeft u nog geen licentie conform de doelgroepregeling die past bij uw bedrijf? Dan kunt u deze hier aanvragen.

Indien u het groter wilt gaan aanpakken, dan heeft u een evenementenlicentie nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval indien u een cafélicentie voor een vertoningsoppervlakte t/m 50m2 heeft en u gaat buiten op het terras vertonen waarbij het aantal m2 meer wordt. 

Gaat u een voetbalwedstrijd vertonen in een zaal of tent, op een plein, in een park, in een bioscoop/theater of op een festivalterrein, dan heeft u een evenementenlicentie nodig. U zorgt zelf voor de juiste opgave en een correcte registratie. De tarieven voor de evenementenlicentie kunt u hier downloaden. Per voetbalwedstrijd is het tarief van 2 uur van toepassing.

De benodigde licentie kunt u eenvoudig aanvragen via onze evenementenportal. Videma maakt, indien de rechthebbende toestemming verleent voor de vertoning, vervolgens de licentie voor u op. Op de evenementenlicentie zijn de Videma licentievoorwaarden van toepassing, voor het WK voetbal zijn tevens aanvullende voorwaarden van toepassing.

Twijfelt u welke licentie van toepassing is op uw situatie of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0183-583000 of info@videma.nl.