Het EK voetbal staat weer voor de deur. Ga je één of meerdere wedstrijden vertonen? Bekijk dan hier welke licentie je nodig hebt!

Contact

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op!

Contact
Contact gegevens

Stichting Videma
Papland 19e
4206 CK Gorinchem
T: 0183 - 583 000
E: info@videma.nl


Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bereikbaarheid

  • Maandag t/m donderdag: 09:00 - 16:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 15:00 uur

Veelgestelde vragen

Welke tv-programma’s kan ik vertonen met de licentie van Videma?

Met de licentie van Videma krijg je auteursrechtelijke toestemming voor de doorgifte en groepsvertoning van alle tv-programma’s die worden uitgezonden op de kanalen: NPO 1, NPO 2, NPO 3 (en de digitale kanalen van de Nederlandse Publieke Omroep), RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTLZ, SBS6, SBS9, NET5, Veronica, Disney XD, STAR Channel, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, Discovery Channel en TLC. 

Let op: Tv-programma’s die worden uitgezonden op betaalzenders (zoals ESPN, Viaplay en Ziggo Sport) vallen niet onder de licentie van Videma.

Hoe kan ik mijn licentie opzeggen?

Je kan je licentie beëindigen door een aangetekende brief te sturen naar Videma. Let op: je licentie is het eerste kalenderjaar niet opzegbaar. Na dat jaar heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Postadres:
Stichting Videma
Papland 19e
4206 CK Gorinchem

Hoe ontvang ik een kopie factuur?

In je online dossier kun je een kopie van de (originele) factuur downloaden/aanvragen. Je inloggegevens vind je op de herinnering of aanmaning. Als je deze via de e-mail hebt ontvangen, dan kun je in de e-mail doorklikken naar je dossier.

Naar alle veelgestelde vragen